Problem z programem Synop 2.0

Dział zawierający oprogramowanie ułatwiające pracę Łowców Burz i nie tylko
Piorun271
Zarejestrowany
Zarejestrowany
Posty: 16
Rejestracja: piątek, 17 cze 2016, 23:25
Numer GG: 0
Lokalizacja: Skorzęcin
Kontakt:

Problem z programem Synop 2.0

Postautor: Piorun271 » wtorek, 11 paź 2016, 15:53

Proszę jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem o pomoc otóż chcę pobrać wykresy lub mapy ale nie mogę bo wyskakuje mi błąd i można powiedzieć że połowy rzeczy nie mogę przez to zrobić. Poniżej zamieszczam screena



Awatar użytkownika
eXzoN.
Sympatyk
Sympatyk
Posty: 117
Rejestracja: poniedziałek, 6 lip 2015, 02:59
Pseudonim: Riley
Numer GG: 2114453
Lokalizacja: Bielsko, 7zor
Kontakt:

Re: Problem z programem Synop 2.0

Postautor: eXzoN. » poniedziałek, 17 paź 2016, 17:07

Załaduj zdjęcie na wstaw.org

"co prawda, laikiem jestem w meteo i tysiąc razy wyjdę na kompletnego idiotę, ale cóż..każdy kiedyś zaczynał, prawda?"

Awatar użytkownika
Dawid Gackowski
Sympatyk
Sympatyk
Posty: 509
Rejestracja: niedziela, 17 sty 2010, 11:47
Lokalizacja: Łubiana Pomorskie, Powiat Kościerski
Kontakt:

Re: Problem z programem Synop 2.0

Postautor: Dawid Gackowski » piątek, 2 gru 2016, 10:20

Nie możesz zrobić wielu rzeczy w programie synop 2.0 bo ten program jest już nie rozwijany większość linków nie działa z powodu tego że linki stron które są w nim zapisane w rzeczywistości już ich nie ma bądź znajdują się pod innymi adresami, Nie działa pobieranie prognoz, analiz itp. Jedyne co działa jeszcze w nim to pobieranie zdj. satelitarnego, analiza synoptyczna, oraz analizy górnych poziomów źródło wyoming z meteocentre i DWD nawet nie chcę już pobierać danych synop z 1 i 2 źródła. Rozmawiałem z twórcą programu PDjakowem i mówił że już go nie będzie ""reanimował"" bo się nie opłaca za dużo roboty można jedynie pobrać dane synop z ogimetu i zwizualizować.

maksiu432
Zarejestrowany
Zarejestrowany
Posty: 1
Rejestracja: wtorek, 31 sty 2017, 10:51
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Problem z programem Synop 2.0

Postautor: maksiu432 » wtorek, 31 sty 2017, 14:16

A jest może jakaś inna możliwość ? w sensie no po prostu inny program zastępczy?


Wróć do „Narzędzia”