Bezpieczeństwo osób młodych w sieci
-
- Sympatyk
- Pseudonim: Sea
Wielu użytkowników niepełnoletnich pokazuje swoje zdjęcia i dane kontaktowe (imię, nazwisko, miejsce zamieszkania, telefon), zatem, ze względu na bezpieczeństwo najmłodszych, będziemy blokować wszelkie informacje (w tym zdjęcia), które zawierają dane osoby/osób poniżej 16 roku życia.
Dziękuje za szczególne zabezpieczenie
Zgodzę się, iż użytkownicy tacy jak ja, nie powinni zbyt wiele o sobie mówić, właśnie ze względu na własne bezpieczeństwo. Bardzo dobrze, że Administracja zwróciła uwagę na taką rzecz 

- Ernest_Garbacz
- Sympatyk
- Pseudonim: ERNIX
- GG: 5276128
Również popieram, bezpieczeństwo w sieci osób młodych jest niezbędne szczególnie na forach. Super pomysł !!

- lacol998
- Sympatyk
- Pseudonim: lacol998
- GG: 13123816
Uważam że bezpieczeństwo jest najważniejsze, popieram ten pomysł

Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

Chciałem Was za to głupie wypowiedzenie przeprosić

-
- Pseudonim: księdzu
Re: Bezpieczeństwo osób młodych w sieci
Ja też w 100 % popieram to Bezpieczeństwo jest bardzo ważne

- Tomasz_Machowski
- SkyPredict
- GG: 8780000
Moim zdaniem największym bezpieczeństwem dla 12, 13, i 14 latków jest brak internetu.
Jeśli już jednak takie osoby maja zamiar uczestniczyć w życiu internetowym powinny podawać jak najmniej informacji. Tak samo takie osoby powinny unikać kontaktów z nieznajomymi osobami gdyż mogą się natknąć na przysłowiowego pedofila. Kolejnym sposobem na poprawienie swojego bezpieczeństwa przez osoby młode jest unikanie pisania beznadziejnych i dziecinnych tekstów, zarówno na forach jak i komunikatorach internetowych.
Jeśli już jednak takie osoby maja zamiar uczestniczyć w życiu internetowym powinny podawać jak najmniej informacji. Tak samo takie osoby powinny unikać kontaktów z nieznajomymi osobami gdyż mogą się natknąć na przysłowiowego pedofila. Kolejnym sposobem na poprawienie swojego bezpieczeństwa przez osoby młode jest unikanie pisania beznadziejnych i dziecinnych tekstów, zarówno na forach jak i komunikatorach internetowych.
!
-
- Pseudonim: księdzu
Ja w 100% z kolegą się nie zgadzam.
Dzieci (młodzież) potrzebuje też trochę edukacji.
Wiemy że młodzież w wieku 12,13,14 lat dojrzewa i może im coś głupiego do głowy wpaść ale, przecież tacy ,,chuligani'' w większości przypadków nie interesują się meteorologią, bo wolą sobie pod balkonami popijać piwko, palić papierosy.
Internet dużo uczy, ale są też zamieszczone w nim treści nieodpowiednie dla nich szczególnie dla infantylnej młodzieży.
Sam jestem w wieku 14 lat i jestem świadkiem takich zachowań.
Należy korzystać z internetu, z
UMIAREM 
Dzieci (młodzież) potrzebuje też trochę edukacji.
Wiemy że młodzież w wieku 12,13,14 lat dojrzewa i może im coś głupiego do głowy wpaść ale, przecież tacy ,,chuligani'' w większości przypadków nie interesują się meteorologią, bo wolą sobie pod balkonami popijać piwko, palić papierosy.
Internet dużo uczy, ale są też zamieszczone w nim treści nieodpowiednie dla nich szczególnie dla infantylnej młodzieży.
Sam jestem w wieku 14 lat i jestem świadkiem takich zachowań.
Należy korzystać z internetu, z

- Artur_Surowiecki
- SkyPredict
Zamykam ten temat, bo myślę, że póki co wszystko zostało w nim powiedziane, a widzę, że niektórych korci tutaj spamować.
Jeśli Administracja forum ustali coś nowego wobec bezpieczeństwa osób młodych na naszym forum, lub będzie miała jakąś przestrogę dla naszych forumowiczów, na pewno to tu przekaże.
Jeśli Administracja forum ustali coś nowego wobec bezpieczeństwa osób młodych na naszym forum, lub będzie miała jakąś przestrogę dla naszych forumowiczów, na pewno to tu przekaże.
Nawałnice, tornada w Polsce dalej zaskakują.
Pozdrawiam, Artur
Pozdrawiam, Artur