Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach :)
Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajęciach.
Witam serdecznie, kłaniam się.Jestem Łukasz, lat 20, elektryk-elektronik, specalizacja systemy i sieci komputerowe. Mieszkam na Slasku. Interesuje sie po troszku wszystkim, poczawszy od muzyki i filmow, a na zagadnieniach UFO skonczywszy. Obecnie borykam się z problemem profesjonalizacji w Polskiej armii. Tak poza tym witam po baaaaaardzo długiej nieobecności.
Bolo_17
Bolo_17
Last edited by Bolo_17 on Tuesday, 28 Apr 2009, 19:26, edited 1 time in total.
- Igor_Dorobisz
- Członek stowarzyszenia
- Pseudonim: dorbi
- GG: 64004
Re: coś o sobie...
Z zawodu inżynier ochrony środowiska, obecnie manager w firmie produkcyjnej. Zainteresowania to socjologia, historia i nauki przyrodnicze. Ponadto piłka nożna w każdej postaci.
Igor Dorobisz
Igor Dorobisz
Igor Dorobisz
gg: 64004
gg: 64004
-
- GG: 0
Witajcie! Dzisiaj trafiłem na te forum i chyba już na nim zostanę do końca
Ogólnie od zawsze interesowałem się chmurkami (pewnie przez to, że chce latać szybowcami) Coś o sobie hmm jestem uczniem 1klasy liceum ogólnokształcącego (najmłodszy tu chyba jestem). Cieszę się, że znalazłem bardzo fajne forum z dużym zakresem informacji
Moje inne zainteresowania to Lotnictwo i troszkę motoryzacja
Pozdrawiam,
Łukasz z Piły!

Pozdrawiam,
Łukasz z Piły!
Mnie juz każdy z forumowiczow zna chodzi oczywiście o tych ''starych wyjadaczy forum" tylko prosze sie nie obrażać.
Na forum i tym starym i tym nowym wniosłem dużo ( bałaganu) ale jak widzać forum się rozwija i to mnie cieszy ,jak zapewne wszystkich, jest na dobrej drodze,choć jak widomo cuda żadko się zdarzają, ale tu o nastapił. jestem studentem II roku studiów okolicach Krosna, Moje zainteresowania to oczywiście meteorologia, no i mam 21 lat.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.R.S
Na forum i tym starym i tym nowym wniosłem dużo ( bałaganu) ale jak widzać forum się rozwija i to mnie cieszy ,jak zapewne wszystkich, jest na dobrej drodze,choć jak widomo cuda żadko się zdarzają, ale tu o nastapił. jestem studentem II roku studiów okolicach Krosna, Moje zainteresowania to oczywiście meteorologia, no i mam 21 lat.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.R.S
-
Jestem 15 letnim uczniem gimnazjum, interesuje się lotnictwem które jest mocno zwią zane z niebem, chmurami
Niedługo ide do szkoły średniej (Mieszkam w Kwidzynie a wybieram się do Warszawy więc musze się przenieść o 500km) Wybieram się na profil twchnik mechanik lotniczy. Tyle o mnie 

- Artur_Surowiecki
- SkyPredict
Witam
Nazywam się Artur Surowiecki i mieszkam na warszawskim Powiślu.
Nam mnóstwo zainteresowań, w tym meteorologia, a szczególnie groźne zjawiska związane z burzami. Ponadto ochrona środowiska, turystyka, ekologia, instalacje elektryczne i wodociągowe i wiele innych. Jestem też zawziętym grzybiarzem.
Być może po studiach będę bardziej rozwijać swoje zainteresowania odnośnie tropienia niebezpiecznych burz i tornad.
A oto ja ( trudno, szkody ujawnieniem mojego wizerunku zawsze wliczam, no ale jak tak nalegacie, to proszę).
Pozdrawiam
Nazywam się Artur Surowiecki i mieszkam na warszawskim Powiślu.
Nam mnóstwo zainteresowań, w tym meteorologia, a szczególnie groźne zjawiska związane z burzami. Ponadto ochrona środowiska, turystyka, ekologia, instalacje elektryczne i wodociągowe i wiele innych. Jestem też zawziętym grzybiarzem.
Być może po studiach będę bardziej rozwijać swoje zainteresowania odnośnie tropienia niebezpiecznych burz i tornad.
A oto ja ( trudno, szkody ujawnieniem mojego wizerunku zawsze wliczam, no ale jak tak nalegacie, to proszę).
Pozdrawiam
Nawałnice, tornada w Polsce dalej zaskakują.
Pozdrawiam, Artur
Pozdrawiam, Artur
-
- Sympatyk
Nie przywykłem do pisania o sobie, wobec tego zaprezentuję tylko jak wyglądam, może ktoś mnie kiedyś na ulicy rozpozna

Grzegorz Tuszyński
OK... No to mam 21 lat, mieszkam w Mińsku Maz. a studiuję w Siedlcach anglistykę, obecnie na 3 roku. Główne zainteresowania lotnictwo i fotografia. Dawniej bardziej się interesowałem meteorologią, później mi przeszło, ale kto wie może wróci... 

Witam
jestem studentem I roku budownictwa mieszkam niedaleko Zielonej Góry interesuje sie geografia, lotnictwem (raczej cywilnym), troche astronomia no i meteorologia
jestem studentem I roku budownictwa mieszkam niedaleko Zielonej Góry interesuje sie geografia, lotnictwem (raczej cywilnym), troche astronomia no i meteorologia
-
Witam
Student V roku Gospodarki Turystycznej w Warszawie, wiek 23 lata , zainteresowania , transport kolejowy, logistyka, handel międzynarodowy, meteorologia , zjawiska ekstremalne.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Michał
Student V roku Gospodarki Turystycznej w Warszawie, wiek 23 lata , zainteresowania , transport kolejowy, logistyka, handel międzynarodowy, meteorologia , zjawiska ekstremalne.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Michał
Michał Sierzycki
GG: 6074849
GG: 6074849
cześć wam jestem Sylwia W.
mam 16 lat i napewno jestem najmłodsza, jestem z pabianic, interesuje sie klimatologia mam wielka wiedze na temat zjawisk przyrodniczych tornad burz....
miala blizkie spodkanie z tornadem F2 ... a pozatym trenuje strzelectwo sportowe z pistoletu ( pierwsze miejsce w mistrzostwach polski) dobra wiecej sie nie przechwalam
fotka jak fotka
llllllllllllllllll.JPG
mam 16 lat i napewno jestem najmłodsza, jestem z pabianic, interesuje sie klimatologia mam wielka wiedze na temat zjawisk przyrodniczych tornad burz....

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Dokumentalista
To jest ja, Thilo od Niemiec... jestem 27lat , studiujący muzyka i nauka środków w Berlinie.

Który jest rzeczywiście ja....

Rock'n'Roll !

Który jest rzeczywiście ja....

Rock'n'Roll !
- Andrut
- Sympatyk
- Pseudonim: Andrut
- GG: 8135057
To tak... Mam na imię Wojtek, mieszkam w Trzebinii w małopolskim
swoją przyszłość wiążę właśnie z meteorologią i biologią
burzami interesuje sie odkad mój tata wziął mnie do kina na Twister'a no i się zaczęło ...
byłem raz świadkiem tego zjawiska a raz jego skutków w mojej okolicy jak jeszcze chodziłem do podstawówki noo cała ta sytuacja jeszcze bardziej mnie nakręciła
czas pokaże co będzie dalej
pozdrawiam 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem"
-
Witam. Nazywam sie Jakub (19l.) i jestem wielce pozytywnie zaskoczony faktem istnienia takiego forum w polsce. Studiuje operatorke w szkole filmowej w Warszawie. Interesuje filmem, fotografia, pozarnictwem no i
oczywiscie zjawiskami meteo. Glownie moje zainteresowanie (zarazem pewien strach, podziw i szacunek) wzbudzaja burze, ktore niejednokrotnie okazaly mi swoja sile:). Nie mam niestety zbyt duzej wiedzy meteorologicznej (ktora mimo wszystko staram sie poszerzac:P), aczkolwiek zajmuje sie obserwacja burz w Warszawie. Mam nadzieje ze wasza organizacja bedzie dalej sie rozwijac bo widze, ze jestescie na dobrej drodze:)
oczywiscie zjawiskami meteo. Glownie moje zainteresowanie (zarazem pewien strach, podziw i szacunek) wzbudzaja burze, ktore niejednokrotnie okazaly mi swoja sile:). Nie mam niestety zbyt duzej wiedzy meteorologicznej (ktora mimo wszystko staram sie poszerzac:P), aczkolwiek zajmuje sie obserwacja burz w Warszawie. Mam nadzieje ze wasza organizacja bedzie dalej sie rozwijac bo widze, ze jestescie na dobrej drodze:)
- sebacyw
- Sympatyk
Witam
Na imię mam Sebastian, jestem z Bydgoszczy.
Interesuję się głównie lotnictwem, szybownictwem i fotografią lotniczą(oraz ogólną) (należę do grupy EPBY SPOTTING TEAM ( http://www.epby.net )
Interesuję się również zjawiskami meteorologicznymi itp...
Pozdrawiam
Na imię mam Sebastian, jestem z Bydgoszczy.
Interesuję się głównie lotnictwem, szybownictwem i fotografią lotniczą(oraz ogólną) (należę do grupy EPBY SPOTTING TEAM ( http://www.epby.net )
Interesuję się również zjawiskami meteorologicznymi itp...
Pozdrawiam

Moje zdjecia lotnicze na:
GG: 9549624
- Gaspard
- Sympatyk
Oto należne przywitanie 
Witam serdecznie Łowców Burz
Dzielnie wędkuje i podglądam pogodę a szczególnie burze. To moje pasje egzekwo na pierwszym miejscu. Dalej stoi ogrodnictwo.
Cieszę sie do Was trafiłem, próbowałem wcześniej ale wtedy były problemy z forum.
Dzięki pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Witam serdecznie Łowców Burz
Dzielnie wędkuje i podglądam pogodę a szczególnie burze. To moje pasje egzekwo na pierwszym miejscu. Dalej stoi ogrodnictwo.
Cieszę sie do Was trafiłem, próbowałem wcześniej ale wtedy były problemy z forum.
Dzięki pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

To co się dzieje... naprawdę nie istnieje...
Hej. Jak widać jestem nowy. Więc zaczynam od tego działu.
Mam 15lat mieszkam w Głogowie(Dolnyśląsk).
Zjawiskami interesuję się od dość dawna. Ale dzisiaj postanowiłem gdzieś się "przyłączyć"
Klasa z ukierunkowaniem informatycznym.
Zainteresowania: Informatyka, elektrotechnika, tuning, motoryzacja, audioakustyka, Car-audio i itd. A ogólnie Jestem Dj
Mam 15lat mieszkam w Głogowie(Dolnyśląsk).
Zjawiskami interesuję się od dość dawna. Ale dzisiaj postanowiłem gdzieś się "przyłączyć"
Klasa z ukierunkowaniem informatycznym.
Zainteresowania: Informatyka, elektrotechnika, tuning, motoryzacja, audioakustyka, Car-audio i itd. A ogólnie Jestem Dj

Witam!
Nazywam się Tadeusz, mam 17 (za niedługo 18) lat. mieszkam w imielinie, chodzę do VIII LO w Katowicach. Meteorologią interesuje sie już od 10 lat. jednak do tej pory była top raczej fasynacja, a nie meteorologia jako nauka. Obecnie zacząłem traktować meteorologię bardziej serio, i wiąze z nią (nie tylko) pewne plany na przyszłość. Prócz tego interesuję ogrodnictwem, trochę matematyką, fizyka i biologią. Słycma muzyki klasyczenej, uczę się grać na pianinie, udzielam sie w dwóch chórach. Chyba wszystko. A, gg:7229030. Pozdrawiam
Nazywam się Tadeusz, mam 17 (za niedługo 18) lat. mieszkam w imielinie, chodzę do VIII LO w Katowicach. Meteorologią interesuje sie już od 10 lat. jednak do tej pory była top raczej fasynacja, a nie meteorologia jako nauka. Obecnie zacząłem traktować meteorologię bardziej serio, i wiąze z nią (nie tylko) pewne plany na przyszłość. Prócz tego interesuję ogrodnictwem, trochę matematyką, fizyka i biologią. Słycma muzyki klasyczenej, uczę się grać na pianinie, udzielam sie w dwóch chórach. Chyba wszystko. A, gg:7229030. Pozdrawiam
-
Witam wszystkich,
nazywam się Damian, mam 16 lat i mieszkam w Radomsku. Interesuję się lotnictwem cywilnym, modelarstwem i zaczynam meteorologią. Lubię słuchać rocka i metalu.
nazywam się Damian, mam 16 lat i mieszkam w Radomsku. Interesuję się lotnictwem cywilnym, modelarstwem i zaczynam meteorologią. Lubię słuchać rocka i metalu.
Pozdrawiam
Damian
Latanie jest jak wielogodzinny stan najwyższego uniesienia. Totalnej przyjemności.
Damian
Latanie jest jak wielogodzinny stan najwyższego uniesienia. Totalnej przyjemności.
-
- GG: 600230
Witajcie
Ja tez powinienem zaczac od tego przywitania ale...mialem nadzieje ze wczoraj bedzie sie duuuuzo dzialo i zaczalem od relacji na zywo
Mam na imie Arek, bylem zarejestrowany tez na wczesniejszym forum ktore zostalo przeniesione tutaj.
Mam 33lata, interesuje sie coraz bardziej meteorologia jak tez zmianami klimatycznymi ktore z kazdym dniem daja sie rowniez we znaki ludziom w Europie Srodkowej ktorej chcac nie chcac jestesmy mieszkancami...
Posiadam terenowke, dobrej klasy cyfrowke tak aby moc relacjonowac fajne rzeczy jesli beda sie dziac w moim regionie czyli Glogow woj.dolnoslaskie...zablebie miedziowe.
Tymczasem pozdrawiam i ide ogladac p.Turale w TVN24!!
Ja tez powinienem zaczac od tego przywitania ale...mialem nadzieje ze wczoraj bedzie sie duuuuzo dzialo i zaczalem od relacji na zywo

Mam na imie Arek, bylem zarejestrowany tez na wczesniejszym forum ktore zostalo przeniesione tutaj.
Mam 33lata, interesuje sie coraz bardziej meteorologia jak tez zmianami klimatycznymi ktore z kazdym dniem daja sie rowniez we znaki ludziom w Europie Srodkowej ktorej chcac nie chcac jestesmy mieszkancami...
Posiadam terenowke, dobrej klasy cyfrowke tak aby moc relacjonowac fajne rzeczy jesli beda sie dziac w moim regionie czyli Glogow woj.dolnoslaskie...zablebie miedziowe.
Tymczasem pozdrawiam i ide ogladac p.Turale w TVN24!!
Pozdrawiam
WAPNIACK
GG#4269754
WAPNIACK
GG#4269754
- Tomasz_Machowski
- SkyPredict
- GG: 8780000
Tomasz Student pedagogiki
zainteresowania pogodą towarzyszy mi od dziecka wszyscy mnie się pytają jaka będzie pogoda zazwyczaj trafiam [jest to oczywiście przewidywanie pogody lokalnie w zasięgu mojego powiatu
fascynacja chmury i burze, intensywne opady.
po za tym interesuje się sprzętem komputerowym muzyką[audiofil niestety]
i co tam jeszcze niczym się raczej nie wyruzniam haha
zainteresowania pogodą towarzyszy mi od dziecka wszyscy mnie się pytają jaka będzie pogoda zazwyczaj trafiam [jest to oczywiście przewidywanie pogody lokalnie w zasięgu mojego powiatu
fascynacja chmury i burze, intensywne opady.
po za tym interesuje się sprzętem komputerowym muzyką[audiofil niestety]
i co tam jeszcze niczym się raczej nie wyruzniam haha
!
-
Mam na imię Justyna mieszkam w Gdańsku i na co dzień pracuję w Klinice Kardiologii zajmuję się statystyka medyczną i sprzętem medycznym. Studiuję zarządzanie kryzysowe a pasjonują mnie katastrofy przyrodnicze szczególnie powodzie na Żuławach Wiślanych i w Gdańsku oraz wszelkie anomalie pogodowe i klimatyczne. Po za tym każdy temat związany z bezpieczeństwem ludności cywilnej w stanach zagrożenia klęskami i sposoby przetrwania na wypadek wielkiego bum 
Cieszę się że trafiłam wreszcie na ludzi, którzy potrafią docenić ardenalinkę płynącą prosto z nieba! Myślę że to forum zjednoczy ludzi z pasją z całego kraju i pewnie nie tylko.
1763.jpg

Cieszę się że trafiłam wreszcie na ludzi, którzy potrafią docenić ardenalinkę płynącą prosto z nieba! Myślę że to forum zjednoczy ludzi z pasją z całego kraju i pewnie nie tylko.
1763.jpg
- Artur_Surowiecki
- SkyPredict
SERDECZNIE WITAMY
DZIĘKUJEMY, ŻE NAS DOCENIACIE ZA NASZĄ DZIAŁALNOŚĆ I REJESTRUJECIE SIĘ NA FORUM
.
ZAPRASZAMY DO PISANIA KOLEJNYCH POSTÓW O POGODZIE, ZWŁASZCZA O TAK NIEZWYKŁYCH, PIĘKNYCH A ZARAZEM JAKŻE GROŹNYCH ZJAWISKACH, JAKIMI SĄ BURZE.
Pozdrawiam,
Artur S.

DZIĘKUJEMY, ŻE NAS DOCENIACIE ZA NASZĄ DZIAŁALNOŚĆ I REJESTRUJECIE SIĘ NA FORUM

ZAPRASZAMY DO PISANIA KOLEJNYCH POSTÓW O POGODZIE, ZWŁASZCZA O TAK NIEZWYKŁYCH, PIĘKNYCH A ZARAZEM JAKŻE GROŹNYCH ZJAWISKACH, JAKIMI SĄ BURZE.
Pozdrawiam,
Artur S.
Nawałnice, tornada w Polsce dalej zaskakują.
Pozdrawiam, Artur
Pozdrawiam, Artur
- Areecki
- Sympatyk
- GG: 7674966
Witam, Mam na imie Arek (19lat)
Jestem tu od wczoraj i to jest najciekawsze dla mnie forum jeżeli chodzi o "pogode"
Interesuje sie meteorologią , astronomią troszke i fotografią
No i jeszcze muzyka i film dużo słucham i ogladam w wolnym czasie
Studiuje na WSH w Tarnobrzegu zaocznie ekonomie informatyczną
Pozdro
Jestem tu od wczoraj i to jest najciekawsze dla mnie forum jeżeli chodzi o "pogode"
Interesuje sie meteorologią , astronomią troszke i fotografią
No i jeszcze muzyka i film dużo słucham i ogladam w wolnym czasie
Studiuje na WSH w Tarnobrzegu zaocznie ekonomie informatyczną
Pozdro
http://4poryroku.fotosik.pl/ - Moje Zdjęcia
http://areecki.ihq.pl/pogoda/index.htm - Moja Stacja Pogody (świętokrzyskie)
- Grzegorz_Zawiślak
- SkyPredict
Witajcie wszyscy
Mam na imię Grzesiek,mam 16 lat,mieszkam w Zielonce pod Warszawą.Interesuję się sportem,Meteorologią i jestem w OSP ( Ochotniczej Straży Pożarnej )

Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

FanPage: http://www.facebook.com/pages/Grzegorz-Zawi%C5%9Blak-Polish-Storm-Chaser/198029370337933?ref=hl
E-mail: grzegorz.zawislak@wp.pl
YouTube: http://www.youtube.com/user/GrzesPLB?feature=mhee
Grzegorz Zawiślak

FanPage: http://www.facebook.com/pages/Grzegorz-Zawi%C5%9Blak-Polish-Storm-Chaser/198029370337933?ref=hl
- Mariusz Świąder
- Sympatyk
Też wypada mi się przedstawić.
Mariusz Świąder, prawie 26 lat, jestem z Kielc.
Interesuję się wieloma dziedzinami, głównie produkcją filmową i branżą IT. W wolnych chwilach staram się produkować filmy. Pierwszy film na koncie już mam (gatunek ART), jest o moim mieście i cieszy się ogromną popularnością. Pomyślałem że w ramach ćwiczeń będę trenował swoje umiejętności w trudnych warunkach i tak zacząłem uganiać się za zjawiskami atmosferycznymi.
Swój pierwszy wypad z kamerą (VHS) zaliczyłem lata temu, jak byłem szczyl
na molo po środku jeziora w środku burzy filmowałem szał pogody, ale niestety kamera doznała "zalania" i taśmę szlag trafił. Więcej zapału jak rozumu 
Teraz staram się być sprytniejszy.
Pozdrawiam wszystkich łowców.
Mariusz Świąder, prawie 26 lat, jestem z Kielc.
Interesuję się wieloma dziedzinami, głównie produkcją filmową i branżą IT. W wolnych chwilach staram się produkować filmy. Pierwszy film na koncie już mam (gatunek ART), jest o moim mieście i cieszy się ogromną popularnością. Pomyślałem że w ramach ćwiczeń będę trenował swoje umiejętności w trudnych warunkach i tak zacząłem uganiać się za zjawiskami atmosferycznymi.
Swój pierwszy wypad z kamerą (VHS) zaliczyłem lata temu, jak byłem szczyl

Teraz staram się być sprytniejszy.
Pozdrawiam wszystkich łowców.
·····●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●·····
Hej!
Mam na imię Arek.
Jestem uczniem XIX LO im. Powstanców Warszawy w Warszawie
16 lat 3 letni zastępowy w Zawiszy
Zawsze interesowała Mnie geografia i rzeczy z nią związane. W TV dowiedziałem się o tej organizacji. Właściwie nie wiem do kogo się zgłosić. Kto by Mnie poprowadził. Nie znam tu nikogo. Interesuje Mnie łowienie burz itd. ale nie mam w ty doświadczenia. Może ktoś Mnie pokieruje? Chciałbym należeć do Stowarzyszenia ale nie wiem czym konkretnie się zajmuje, jak to wszystko wygląda, jakie są obowiązki itd. Mógłbym prosić o informacje?
Pozdrawiam
Arek
Mam na imię Arek.
Jestem uczniem XIX LO im. Powstanców Warszawy w Warszawie
16 lat 3 letni zastępowy w Zawiszy
Zawsze interesowała Mnie geografia i rzeczy z nią związane. W TV dowiedziałem się o tej organizacji. Właściwie nie wiem do kogo się zgłosić. Kto by Mnie poprowadził. Nie znam tu nikogo. Interesuje Mnie łowienie burz itd. ale nie mam w ty doświadczenia. Może ktoś Mnie pokieruje? Chciałbym należeć do Stowarzyszenia ale nie wiem czym konkretnie się zajmuje, jak to wszystko wygląda, jakie są obowiązki itd. Mógłbym prosić o informacje?
Pozdrawiam
Arek
- Areecki
- Sympatyk
- GG: 7674966
No sporo ludzi sie pojawiło m.in Ja
i bardzo mi sie spodobało to forum
siedze na nim praktycznie cały czas jeżeli jestem na
kompie....
Tylko przydało by sie jeszcze więcej ludzi i
wiecej tematów....
przydała by sie reklama dobra no i
nowi użytkownicy bo tematów nie brakuje
pogoda sie ciągle zmienia i cały czas jest
o czym dyskutowac i co analizowac
i bardzo mi sie spodobało to forum
siedze na nim praktycznie cały czas jeżeli jestem na
kompie....
Tylko przydało by sie jeszcze więcej ludzi i
wiecej tematów....
przydała by sie reklama dobra no i
nowi użytkownicy bo tematów nie brakuje
pogoda sie ciągle zmienia i cały czas jest
o czym dyskutowac i co analizowac
http://4poryroku.fotosik.pl/ - Moje Zdjęcia
- Grzegorz_Zawiślak
- SkyPredict
Nie ma co forum jest super 

Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

Grzegorz Zawiślak

-
No mineło troche czasu zanim forum się rozkręciło 

-
- Sympatyk
Witam wszystkich. Od dwóch lat zajmuję się robieniem zdjęć i filmów burz. Mam nadzieję, że będzie się z wami fajnie rozmawiało.
pozdro
pozdro
MPIWOWSKI - ŁOWCA BURZ
-
- Sympatyk
Dzień dobry!
Jestem Mateusz, 21 lat, Dębica. Student III roku medycyny na UJ.
Burzami zajmuję się od 1998 roku, od 2001 filmuję każdą burzę w okolicy, a od 2004 niekiedy jest także pogoń za burzami.
Cała moja najbliższa rodzina lubi obserwować burze, ale ja najbardziej:) Nagrałem już 300-400 burz co daje około 3000 piorunów.
Moje ulubione burze to te późnym wieczorem kiedy możan podjechać na świetny punkt widokowy i przy dobrej pogodzie mogę oglądać je w zasięgu od Krakowa po Przemyśl, od Kielc po środkową Słowację, od Zakopanego po Bieszczady.
Inne zainteresowania to: wyścigi (F1, indy, nascar) no i trochę tematy związane ze studiami...
Pozdrawiam wszystkich!
Jestem Mateusz, 21 lat, Dębica. Student III roku medycyny na UJ.
Burzami zajmuję się od 1998 roku, od 2001 filmuję każdą burzę w okolicy, a od 2004 niekiedy jest także pogoń za burzami.
Cała moja najbliższa rodzina lubi obserwować burze, ale ja najbardziej:) Nagrałem już 300-400 burz co daje około 3000 piorunów.
Moje ulubione burze to te późnym wieczorem kiedy możan podjechać na świetny punkt widokowy i przy dobrej pogodzie mogę oglądać je w zasięgu od Krakowa po Przemyśl, od Kielc po środkową Słowację, od Zakopanego po Bieszczady.
Inne zainteresowania to: wyścigi (F1, indy, nascar) no i trochę tematy związane ze studiami...
Pozdrawiam wszystkich!
diagnoza: Cumulonimbus Incus
Moje statystki nagranych zjawisk 3.2001-12.7.2019:
1266 burz
98 nawałnic
64 gradobicia
103 shelf cl.
30 wall cl.
ok 15000 CGs
408 "polowań"
8 burz śnieżnych
Zapraszam na: http://www.youtube.com/user/MatStormchaser
Moje statystki nagranych zjawisk 3.2001-12.7.2019:
1266 burz
98 nawałnic
64 gradobicia
103 shelf cl.
30 wall cl.
ok 15000 CGs
408 "polowań"
8 burz śnieżnych
Zapraszam na: http://www.youtube.com/user/MatStormchaser
- Mariusz Świąder
- Sympatyk
Witajcie!
Stormchaser, masz może gdzieś w necie swoje nagrania?
Stormchaser, masz może gdzieś w necie swoje nagrania?
Witajcie, na imię mam Sylwester. Interesuję się chemią,elektroniką (wysokim napięciem), i od niedawna fotografią i meteorologią.Mieszkam w Łomży i uczę się jeszcze w 3 klasie gimnazjum.F1 jest fajne ale wolę strongmenów . Mam nadzieję na dobrą współprace 

- Piotr_Bogdanowicz
- Sympatyk
- Pseudonim: kpt.Nemo
- GG: 1667153
Witajcie
Jestem Piotr Bogdanowicz z Rybnika. Interesuję się nie tylko meteorologią ale w ogóle naturalnymi żywiołami Ziemi oraz astronomią. Pracuję jako obywatelski dziennikarz naukowy portalu Wiadomości24.pl.

Jestem Piotr Bogdanowicz z Rybnika. Interesuję się nie tylko meteorologią ale w ogóle naturalnymi żywiołami Ziemi oraz astronomią. Pracuję jako obywatelski dziennikarz naukowy portalu Wiadomości24.pl.

Pozdrawiam serdecznie - kl. Piotr Bogdanowicz 
GG: 1667153
E-mail: p.bogdanowicz.kpt.nemo@gmail.com

GG: 1667153
E-mail: p.bogdanowicz.kpt.nemo@gmail.com
-
Witam
Jestem Mateusz z Lubina (woj. Dolnośląskie). Mam mnóstwo zainteresowań a wśród nich fotografia, astronomia, meteorologia.
Właśnie przez astronomię głębiej zainteresowałem się pogodą ponieważ jak wiadomo do obserwacji astronomicznych potrzebne jest bezchmurne niebo a także odpowiednie warunki atmosferyczne. Samodzielne prognozowanie pogody nieraz staje się bardzo przydatne jeśli nie konieczne.
Zafascynowały mnie również wszelakie zjawiska optyczne zachodzące w atmosferze o których wcześniej nie miałem pojęcia.
Jak wiadomo w naszym klimacie trudno o bezchmurne dni, podczas właśnie tych deszczowych szukałem rożnych stron meteorologicznych i tak właśnie trafiłem na to forum, które wtedy było chyba jeszcze na forum.spotter.pl
Długo nic nie pisałem aż do teraz, chyba pogoda coraz mniej sprzyja mojej pasji astronomii
i coraz częściej zamiast w gwieździste niebo spoglądam w chmury co również jest niezmiernie wciągające i ciekawe.
Pozdrawiam wszystkich
Mateusz
Jestem Mateusz z Lubina (woj. Dolnośląskie). Mam mnóstwo zainteresowań a wśród nich fotografia, astronomia, meteorologia.
Właśnie przez astronomię głębiej zainteresowałem się pogodą ponieważ jak wiadomo do obserwacji astronomicznych potrzebne jest bezchmurne niebo a także odpowiednie warunki atmosferyczne. Samodzielne prognozowanie pogody nieraz staje się bardzo przydatne jeśli nie konieczne.
Zafascynowały mnie również wszelakie zjawiska optyczne zachodzące w atmosferze o których wcześniej nie miałem pojęcia.
Jak wiadomo w naszym klimacie trudno o bezchmurne dni, podczas właśnie tych deszczowych szukałem rożnych stron meteorologicznych i tak właśnie trafiłem na to forum, które wtedy było chyba jeszcze na forum.spotter.pl
Długo nic nie pisałem aż do teraz, chyba pogoda coraz mniej sprzyja mojej pasji astronomii

Pozdrawiam wszystkich
Mateusz
Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz
-
Jestem inżynierem inżynierii i ochrony środowiska. W czasie wolnym zajmuję się meteorologią. Moim konikiem meteorologii jest interpretacja zdjęć satelitarnych jak również meteorologia synoptyczna.
Last edited by mario_cz on Sunday, 25 Jan 2009, 17:49, edited 2 times in total.
mario_cz no proszę witam inżyniera, ja kończyłem coś podobnego - ochronę środowiska, no dobra nieco zbliżone tylko, ale zainteresowania meteorologiczne już bardziej
Pozdrowionka 

- Mariusz Świąder
- Sympatyk
Witaj Mario!
Oj nachodziłem się po tych ruinach Olsztyna, świetne miejsce, bardzo piękne!
Super że masz stacje meteo, więc zapraszam do wątku
Pozdrawiam.
Oj nachodziłem się po tych ruinach Olsztyna, świetne miejsce, bardzo piękne!
Super że masz stacje meteo, więc zapraszam do wątku
Pozdrawiam.
- Michał_Żarnowski
- Sympatyk
- Pseudonim: Żar
- GG: 2018032
- Location: Dąbrowa koło Śremu(Wielkopolska)/ Środa Wielkopolska
Cześć jestem Michał chodze do 2 klasy gimnazjum interesuje sie przed wszystkim meteorologia i sportem.Niekturzy sie dziwią że się interesuje meteorologią i wyaje mi się że i z tego śmieją ale mnie to nie obchodzi