Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !!!

Jestem Kamila i mam 22 lata, studiuję zaocznie rachunkowość a mój ulubiony film z dzieciństwa to "Twister"

Od dziecka interesowałam się różnymi zjawiskami pogodowymi i uwielbiałam godzinami patrzeć w niebo, lecz nigdy wcześniej nie wpadłam na pomysł, żeby jakoś rozwijać swoją pasję... Dopiero w tamtym roku coś mnie tknęło żeby zacząć jakieś studia w tym kierunku, może w przyszłości podjąć jakąś pracę z tym związaną

Ale niestety nici z moich wielkich planów i wylądowałam na rachunkowości, głównie przez strach przed bezrobociem...

Szkoda że polska meteorologia nie jest tak rozwinięta jak w innych krajach no ale cóż.. Trudno się mówi

Jednak mimo to dużo grzebałam i czytałam w necie iiii trafiłam właśnie na to forum

Stwierdziłam że może dzięki temu będę jeszcze bardziej na bieżąco i będę mogła być jeszcze bliżej swojej pasji

A może nawet uda się jakoś bardziej rozwinąć ?? Kto wie? Dotąd nie spotkałam prawie nikogo z kim mogłabym się podzielić moimi spostrzeżeniami lub o coś zapytać, bo nikt się tym nie interesował :/ Myślę, że będąc uczestniczką tego forum, będę czuła się jak wśród "swoich" (oczywiście mam na myśli innych takich zapaleńców jak ja, bo widzę że jest ich tu sporo)

Pozdrawiam