Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach :)

Jest to odpowiednie miejsce do rozpoczęcia aktywności na forum poprzez przedstawienie się innym użytkownikom :)
Rysiek1996
Pseudonim: Rychu,Rysiek
GG: 7008771

Re: Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach

Postby Rysiek1996 » Sunday, 17 Mar 2013, 14:50

Witam wszystkich! Nazywam się Krzysztof i mam 16 lat :). Pochodzę z Trzebiatowa. Jestem uczniem Technikum Morskiego w Kołobrzegu. Lubię motoryzację, muzykę, tornada oraz żeglarstwo. Burze oraz tornada pasjonowały mnie od małego (chociaż się ich bałem), teraz nie stanowią dla mnie powodu do lęku :). Gdy tylko zbliża się burza podchodzę do okna i zaczynam nagrywać całe przedstawienie :). Tornada nigdy w życiu nie widziałem, lecz moim marzeniem jest zobaczenie go :). Pozdrawiam wszystkich użytkowników :).

Culo
GG: 8189373

Postby Culo » Sunday, 17 Mar 2013, 18:23

Cześć.

Krótko o sobie: Bartek, 21 lat.
Od dziecka interesowałem się zjawiskami pogodowymi, a w szczególności burzami. Od kiedy zacząłem coroczną, wakacyjną pracę na otwartej wodzie, burze zaczęły mi się stawać bliższe. Białe szkwały, "niezdecydowane" burze, czy też kilkudniowe wahania pogody. Ciągle dowiadywałem się czegoś nowego, śledziłem sat24 i temat zaciekawiał mnie coraz bardziej. Kiedy znalazłem waszą stronę, uświadomiłem sobie jak mało wiem o burzach i jak bardzo moją wiedzę musze uzupełnić. Aktualnie studiuję geografię i myślę o przyszłości związanej z meteorologią (mam nadzieję, że wasza strona dobrze mnie pokieruje). Ciesze się, że znalazłem to stowarzyszenie i z pewnością będę częstym gościem.

Pozdrawiam :)

ArturS
Pseudonim: Artek
GG: 0

Postby ArturS » Tuesday, 19 Mar 2013, 10:05

Witam wszystkich .

Jestem Artur, mam 30 lat i mieszkam w Bydgoszczy.

Pozdrawiam Artur :).
Pozdrawiam Artur.

kamilprabucki
Pseudonim: Kamilosburzalos

Postby kamilprabucki » Wednesday, 20 Mar 2013, 23:26

Witam, nie muszę się przedstawiać, starczy nazwa na PŁB, jestem tu już 3 miesiące. Interesuje się przede wszystkim pogodą i sportem (skoki narciarskie piłka nożna biegi narciarskie i F1 ) :mrgreen: :mrgreen: Mam nadzieję że każdy sezon burzowy dostarczy wiele niesamowitych wrażeń. Pozdrawiam.

kami
Pseudonim: kami
GG: 9813616

Postby kami » Friday, 22 Mar 2013, 16:51

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !!! :)

Jestem Kamila i mam 22 lata, studiuję zaocznie rachunkowość a mój ulubiony film z dzieciństwa to "Twister" :P Od dziecka interesowałam się różnymi zjawiskami pogodowymi i uwielbiałam godzinami patrzeć w niebo, lecz nigdy wcześniej nie wpadłam na pomysł, żeby jakoś rozwijać swoją pasję... Dopiero w tamtym roku coś mnie tknęło żeby zacząć jakieś studia w tym kierunku, może w przyszłości podjąć jakąś pracę z tym związaną :) Ale niestety nici z moich wielkich planów i wylądowałam na rachunkowości, głównie przez strach przed bezrobociem... :( Szkoda że polska meteorologia nie jest tak rozwinięta jak w innych krajach no ale cóż.. Trudno się mówi ;) Jednak mimo to dużo grzebałam i czytałam w necie iiii trafiłam właśnie na to forum :) Stwierdziłam że może dzięki temu będę jeszcze bardziej na bieżąco i będę mogła być jeszcze bliżej swojej pasji :D A może nawet uda się jakoś bardziej rozwinąć ?? Kto wie? Dotąd nie spotkałam prawie nikogo z kim mogłabym się podzielić moimi spostrzeżeniami lub o coś zapytać, bo nikt się tym nie interesował :/ Myślę, że będąc uczestniczką tego forum, będę czuła się jak wśród "swoich" (oczywiście mam na myśli innych takich zapaleńców jak ja, bo widzę że jest ich tu sporo) :)

Marcin_Gołębiowski
Sympatyk
Sympatyk
GG: 5274144

Postby Marcin_Gołębiowski » Friday, 22 Mar 2013, 18:30

Witamy kolejnego łowcę a raczej łowczynie z Małopolski ;) Bardzo dobrze, że trafiłaś na to forum - z pewnością będziesz (wszyscy będą) "na bieżąco" z warunkami pogodowymi. Zaglądaj często na naszą stronę, FanPage na Facebooku oraz na to forum. Zachęcam też do dzielenia się swoimi zdobyczami w odpowiednich działach ;)
Pozdrawiam, Marcin ;)

YouTube
Facebook
Twitter

Rusalka

Postby Rusalka » Monday, 8 Apr 2013, 09:58

Witam wszystkich, jestem Anna, pochodzę ze wsi w centralnej Polsce. Od urodzenia kocham niebo i chmury. Niestety, moje życie zawodowe nie wiąże się z nimi, jestem humanistką. Myślę, że to forum zbliży mi niebo do siebie! :)
"Skarżysz się na chmurę pyłu - to dlaczego idziesz z tyłu?

Pr0
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Pv0

Postby Pr0 » Tuesday, 9 Apr 2013, 18:58

Cześć, nazywam się Dastin, rocznikowo mam 16 lat, chodzę do 3 klasy gimnazjum, interesują mnie podróże, dlatego wybieram się do Zespołu Szkół Hotelarskich. Pochodzę z okolic Świdnicy Śląskiej, woj.Dolnośląskie.
Od dziecka interesuję się meteorologią i zjawiskami pogodowymi. Gdy zaczyna się coś poważnego to od razu kamera albo aparat w łapki i kamerujemy ;D Trąbę Powietrzną, widziałem raz w życiu czyli w roku 2012, gdy na Pomorzu przechodziło Tornado, Twistery nie raz :), na drodze ekspresowej w Zachodnio Pomorskim to staliśmy w korku i myślałem, że będzie Tornado, bo napędzała się Super Komórka, ale nic z tego nie było-tylko wielka ulewa i gradobicie-no szkoda ;d heheh :)
No i na pewno czynnie oglądam pogodę, radary i TVN Meteo :D
2014 - ilość burz: 23
2015 - ilość burz: 26
2016 - ilość burz: 12
2017 - ilość burz: 9
2018 - ilość burz: 6

pawel_88
Pseudonim: paulista

Postby pawel_88 » Friday, 12 Apr 2013, 12:53

Witam wszystkich, mam na imię Paweł, mam 24 lata i obecnie mieszkam w Toruniu, gdzie studiuję geografię. Interesuje mnie meteorologia, a w szczególności burze, ale nie tylko. Ponadto interesuję się sportem, oraz lubię podróżować. Zainteresowanie meteorologią rozwijam już od wielu lat i obecnie piszę pracę magisterską poświęconą zagadnieniom burz w Polsce Północno- Zachodniej w końcówce XIX wieku, oraz połowie XX. Życzę wszystkim udanego sezonu, a sobie lepszego niż poprzedni ;) Pozdrawiam.

Dawid Żak
Pseudonim: Balotelli;Balotelli1994
GG: 13214163

Postby Dawid Żak » Friday, 12 Apr 2013, 18:16

Witam.
Mam na imię Dawid i mam 18 lat. Jestem na trzecim roku Technikum Ekonomicznego we Wrocławiu. Interesują mnie sporty motorowe,historia i częściowo geografia.
Pogoda jest moją wielką pasją od lat. Obserwuję Wunderground od 2009 roku,znam też "mainstream'owe" portale pogodowe i kilka stron specjalistycznych. Dołączyłem,by się dobrze bawić,śledzić pogodę i uczyć się.

Paweł_Cholewa
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Pablo
GG: 8739674

Postby Paweł_Cholewa » Friday, 12 Apr 2013, 23:44

Witam serdecznie wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników na naszym forum i zachęcam Was do aktywnego udzielania się w sprawach meteo ;).
Pozdrawiam - StormHunter
Image
E-mail: pawciokrk89@gmail.com

Mateusz_Ogryzek
GG: 50451566

Postby Mateusz_Ogryzek » Saturday, 13 Apr 2013, 11:58

Cześć nazywam się Mateusz, mam 19 lat, mieszkam w Rudzie Śląskiej. Uczę się na Politechnice Śląskiej, kierunek Transport, ale myślę o zmianie kierunku na Geografie, lub coś powiązanego z klimatologią i meteorologią. Burzami interesuje się od dość dawna, ale od ponad roku staram się zgłębić zagadki Matki Natury, dlaczego pogoda raz jest taka, a raz zupełnie inna. O Skywarnie dowiedziałem się zupełnie przez przypadek, gdy czytałem o powstawaniu tornad i superkomórek i ciesze się z tego powodu :). Punktem inicjacyjnym mojego zainteresowania było pojawienie się zjawiska dust devil, które przechodziło jakieś 100 metrów od domu. Wtedy (głupi) myślałem, że to tornado (a pogoda była słoneczna), ale później gdy "trochę" zmądrzałem i dowiedziałem się co to było naprawdę. Fascynująca była dla mnie siła tego wiatru. 15 sierpnia 2008r. z daleka widziałem piękno wyładowań, było to może 200 km na północ od Łodzi, granatowa masa chmur i rozświetlające ją pioruny...
Sorry, że się trochę rozpisałem :).

kubek83

Postby kubek83 » Tuesday, 16 Apr 2013, 08:20

Witam wszystkich!
Kuba lat 30 z Mielca, z wykształcenia specjalista BHP. Od młodego fascynowały mnie burze i wszystko z tym związane. pierwsze wyładowania/burze utrwalałem na aparacie w 2006 roku, niestety kolekcja w 90% została utracona przez uszkodzony dysk. Swoje obserwacje i polowania opieram na dostępnych radarach w sieci, oraz na własnej wiedzy i obserwacji. Swoją przewidywalność wystąpienia burzy oceniam na 70% skuteczności, mimo nieposiadania specjalistycznej wiedzy - długoletnie obserwacje nieba zrobiły swoje :).
Pozdrawiam wszystkich userow.
Last edited by Paweł_Cholewa on Tuesday, 16 Apr 2013, 13:19, edited 1 time in total.
Reason: Polskie znaki diakrytyczne, po kropce duża litera

Hubert Gawłowicz

Postby Hubert Gawłowicz » Thursday, 18 Apr 2013, 08:03

Witam serdeczne :)

Mam na imię Hubert 21 lat, pochodzę i mieszkam w Staszowie (woj.świętokrzyskie) od 8 lat zajmuję się fotografią. Zjawiska atmosferyczne zawsze budziły w jakimś stopniu moją ciekawość, początkowo była to tylko obserwacja jednak wraz z nowym hobby jakim stała się fotografia postanowiłem spróbować swoich sił z utrwalaniem np. takich zjawisk jak burze. W tym roku jeśli tylko pogoda da się wykazać, zamierzam "polować" znacznie częściej niż w latach ubiegłych. Efektami swojej pracy będę się z wami chętnie dzielił :).

Okolice Staszowa są dobrym miejscem do obserwacji różnego rodzaju zjawisk. To wszystko za sprawą ciekawego mikroklimatu. Kilkanaście kilometrów na zachód znajduję się największy zalew w województwie świętokrzyskim zaś na 20km na południowy-wschód znajduję się rz.Wisła. Burzę zazwyczaj są tu silne, w przeszłości zdarzały się również trąby powietrzne:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /369459019

Burze przechodzące z zachodu na wschód często zatrzymują się na linii Wisły przez co przez dłuższy czas można je bez większego trudu obserwować. Najlepiej to zjawisko widać w okolicach Elektrowni Połaniec. Za obserwowałem kiedyś sytuacje gdy komórka burzowa nie przekroczyła linii Wisły tylko zaczęła się powoli przesuwać razem z rzeką w kierunku Tarnobrzega na Podkarpaciu (na północ)

Dwa archiwalne filmy mojego autorstwa. Niestety bez naturalnego audio, sprzęt się posypał podczas obserwacji. Nie mniej jest na co popatrzeć Pozdrawiam :)

Arkadiusz Drozd
Pseudonim: pogodynka
GG: 46829344

Re: Coś o sobie

Postby Arkadiusz Drozd » Friday, 19 Apr 2013, 06:34

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Arek i mam 17 lat. Chodzę do Zespołu Szkół Zawodowych im Stanisława Staszica w Ostródzie. Moje zainteresowania ta głównie meteorologia. Od kilku lat śledzę zmieniającą się pogodę na Naszym globie. Nieraz opracowuje prognozy pogody, wydaje wstępne prognozy burzowe i wydaje ostrzeżenia meteo. Moja pasja wzięła się praktycznie znikąd, ale była jedna rzecz, która zafascynowała mnie. Była to burze. Parę lat temu nad moją miejscowością przechodziła dość spora komórka burzowa i chciałem to zobaczyć. W pewniej chwili 700-800 metrów ode mnie strzelił piorun. Huk był niesamowity i o mało co nie rozerwało mi bębenków w uszach. I od tej pory zajmuję się meteorologią.

Mam nadzieję, że będzie z Nami się dobrze współpracować :) Pozdrawiam.

MisiekNS

Postby MisiekNS » Friday, 3 May 2013, 12:09

Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Michał, pochodzę z Nowego Sącza dołączam dopiero do was chociaż od wielu lat pasjonuje się zjawiskami meteorologicznymi, forum śledzę od tamtego roku. Chyba mogę powiedzieć że moja miejscowość jest bardzo ciekawa jeżeli chodzi o pogodę, mieszkam blisko gór w lecie dużo burz, w zimie obfite opady śniegu, w razie czego służę pomocą, w miarę możliwości będę się tutaj dokształcał w podstawowych, profesjonalnych zagadnieniach i postaram się dokumentować to co nas wszystkich interesuje i dzielić się tym z wami co na pewno uzupełni informację z tego regionu Polski, dziękuję i pozdrawiam

Małgośka

Postby Małgośka » Friday, 3 May 2013, 16:44

Witam wszystkich forumowiczów :) Nazywam się Gośka. Zaglądam na to forum już od dosyć dawna i postanowiłam się w końcu zarejestrować. Mam nadzieję, że poszerzę trochę swoją wiedzę na temat różnych zjawisk pogodowych.

MarekSowka

Postby MarekSowka » Friday, 3 May 2013, 19:08

Cześć. Mam na imię Marek, lat 13. Interesuję się sportem, geografią.
Burze 2013

1 silna
1 umiarkowana
4 słabe

Kubalessini

Postby Kubalessini » Friday, 3 May 2013, 23:59

Witam. Mam na imię Jakub i mam 20 lat. Mieszkam w miejscowości Klonowa w woj. łódzkim. meteorologiom interesuję się już od lat, z racji iż mieszkam na wsi i od znajomości pogody zależy efektywność prac w polu. Interesuję się głównie motoryzacją, informatyką, rolnictwem i przyrodą. Na to forum zawitałem aby korzystać z waszych doświadczeń oraz wiedzy, oraz dzielić się swoimi.
Pozdrawiam was z całą serdecznością :D

kiara
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Kiara
GG: 2435493

Postby kiara » Saturday, 4 May 2013, 00:20

Witam serdecznie na forum nowych burzowych zapaleńców ;). Zachęcam do aktywnego udziału na forum i relacjonowania zjawisk jakie występują w Waszych regionach.
'Dave Grohl is My God'

Filip_Dutkiewicz
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: mdgn
GG: 1639923

Postby Filip_Dutkiewicz » Tuesday, 7 May 2013, 21:56

Witojcie spod samiućkich Tater :P Zceprzony górol pozdrawia nowo zarejestrowanych :)

julianna

Postby julianna » Wednesday, 8 May 2013, 19:05

To i ja się przywitam i serdecznie wszystkich pozdrawiam :)

geri

Postby geri » Thursday, 9 May 2013, 13:39

Witam, mam na imię Kasia, interesuję się przyrodą geografią, oraz rzeczami, których człowiek nie może racjonalnie udowodnić (zjawiska nadprzyrodzone). Interesuję się również komunikacją miejską, oraz autami :D

chaser_from_the_south
Location: Tychy, Pogranicze Kotliny Oświęcimskiej i Wyżyny Śląskiej

Postby chaser_from_the_south » Thursday, 9 May 2013, 21:42

Witam meteo-pasjonatów!
Adam, 26 lat, Tychy, interesuję się klimatem i przyrodą od dawna. Jednak dopiero od niedawna przestałem się bać pięknych i groźnych zjawisk atmosferycznych. Burze, ulewy, śnieżyce, wichury (bez przesady :)) to moje ulubione zjawiska, także o każdej porze roku odnajduję coś ciekawego do obserwacji. Pozdrawiam i życzę dużo bezpiecznych wrażeń :)
Statystyka 2013:
Burze: 2, słabe: 1, średnie: 1
Przeszły bokiem: 2

Grzegorz_Zawiślak
SkyPredict
SkyPredict

Postby Grzegorz_Zawiślak » Thursday, 9 May 2013, 23:49

Witam serdecznie nowo przybyłych pasjonatów pogodowych i zachęcam do aktywnego udziału w życiu naszego forum :)

P.S.: Pamiętajcie o podawaniu lokalizacji w swoich profilach ;)
Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

Image
Image

FanPage: http://www.facebook.com/pages/Grzegorz-Zawi%C5%9Blak-Polish-Storm-Chaser/198029370337933?ref=hl
E-mail: grzegorz.zawislak@wp.pl
YouTube: http://www.youtube.com/user/GrzesPLB?feature=mhee

SuBi

Postby SuBi » Saturday, 11 May 2013, 02:14

Witam nazywam się Piotrek mam rocznikowo 20 lat. Zaglądam na stronkę u was już dosyć długi czas a zaczęło się od tego żę pewnego razu zaciekawiło mnie od czego się bierze burza potem z filmu Twister . Sporo czytałem o tornadach o burzach ale tak z grubsza, pochodzę z małej miejscowości jakies 30 km od wawy .miedzy Mińsk mazowiecki a warszawa. (gmina Halinów). Na co dzień to szkoła praca . zainteresowania to burze , sport (leparkour pilka nozna ) i muzyka (parę lat jako prezenter radiowcy na radiach internetowych)

pozdrawiam :)

babka

Postby babka » Thursday, 16 May 2013, 15:26

Witajcie Ewela z tej strony. Mieszkam w małej miejscowości 12 km od Włodawy. Zjawiska burzowe zaczęły mnie szczególnie interesować po wielogodzinnej burzy 25.06.2009.
Last edited by babka on Sunday, 7 Jul 2013, 16:54, edited 1 time in total.

damiank
GG: 36354735

Postby damiank » Monday, 20 May 2013, 14:18

Cześć dopiero co założyłem tutaj konto, ale jestem obecny tu jako gość od dobrego roku,czytam na bieżąco wasze prognozy,ostrzeżenia i jestem zachwycony jaką dużą mają sprawdzalność :D coś o mnie no więc na imię mi Damian,mam 23 lata,mieszkam w miejscowości Trzcianka koło Piły w północnej Wielkopolsce,pogoda a zwłaszcza burze zachwycają mnie już od dzieciństwa i mam nadzieje że dzięki wam poszerzę swoją wiedzę meteorologiczną ;).

hellus
GG: 6559586

Postby hellus » Monday, 20 May 2013, 19:44

Witam, zainteresowałem się burzami od pamiętnej nawałnicy w Legnicy 24.07.2009, Miałem przyjemność wtedy tam być na stadionie (centrum parku). Dziadek był meteorologiem na stacji wojskowej i być może dzięki temu trochę mam pojęcie w kierunku meteo. pochodzę i mieszkam w Radomiu. Jak tylko będę mógł i będę miał czas zajrzę i napisze:) pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam hellus

konradbie
Pseudonim: konradbie

Postby konradbie » Monday, 20 May 2013, 23:12

Cześć. Jestem Konrad. Mam 15 lat i interesuję się fotografią oraz przyrodą, a burzami zacząłem się interesować po krótkim tornadzie które obserwowałem wraz z kuzynem niedaleko mojej miejscowości :)

janikp80
Pseudonim: ENEAOL

Postby janikp80 » Thursday, 23 May 2013, 23:00

Witam. Od razu przyznam się iż pasjonatem zagadnień burzowych nie jestem z zamiłowania czy fascynacji tylko raczej z powodów zawodowych. Prowadzę działalność ISP (dostawca internetu) i co roku burze dają mi się we znaki postanowiłem trochę zaciągnąć informacji z pewnego źródła czyli od Was. Dlatego pozwoliłem sobie przyłączyć to Waszego grona. Mam nadzieje iż zostanę przyjęty i nie nie dostanę po uszach za swoje opinie.
Dziękuję za wyrozumiałość i liczę na sporą dawkę informacji, która mi się przyda choć w jakimś sensie.

Mam doświadczenie z burzami jedynie z poziomu uszkodzeń, zniszczeń jakie co rok mi wyrządza w strukturze sieci dostępowej (w 80% radiowej).

Choć nie przechwalając się powiem iż doświadczyłem na własnej skórze zeszłoroczną nawałnice z 7 sierpnia, która przeszła przez moją miejscowość LIPSKO.

Piotr Szuster
Administrator
Administrator
Pseudonim: retsuz
GG: 3600710

Postby Piotr Szuster » Sunday, 26 May 2013, 22:48

Witam serdecznie wszystkich uzytkowników.

Artur_Kluska
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: zlatan

Postby Artur_Kluska » Wednesday, 29 May 2013, 16:02

A więc nazywam się Artur ,lat 24 , miejsce zamieszkania Gorlice . Burzami interesuje i fascynuje się od 10 lat . Naszedł czas by zacząć coś więcej robić odnośnie mojego hobby więc zaczynam udzielać się na forum . Pozdrawiam serdecznie.

Piotr_Żurowski
Rzecznik Prasowy / Moderator
Rzecznik Prasowy / Moderator
Pseudonim: piotr_z21

Postby Piotr_Żurowski » Wednesday, 29 May 2013, 16:09

Witam wszystkich nowych użytkowników forum a przede wszystkim kolegę Artura z Gorlic. :D Zapraszam wszystkich do udzielania się na forum a także do odwiedzenia działu Wiedza Meteorologiczna.
Rzecznik Prasowy Stowarzyszenia Skywarn Polska / Polscy Łowcy Burz
Pozdrawiam, Piotr Żurowski

Tel:+48 698 284 782
e-mail: rzecznik.lowcyburz@gmail.com
https://www.facebook.com/piotr.zurowski
Image

Anduril1991
GG: 2903641

Postby Anduril1991 » Monday, 10 Jun 2013, 19:19

Jestem Krzysiek. Mam 21 lat, mieszkam w okolicach Rybnika. Jestem studentem Politechniki Śląskiej, na kierunku elektrotechnika. Burze interesowały mnie od małego. Sporo wiedzy zaczerpnąłem na kursie żeglarskim. Natomiast burze wciągnęły mnie kompletnie po zajęciach uczelnianych z techniki wysokich napięć i takich tam...sztucznych wyładowań.

tak_ona

Postby tak_ona » Monday, 10 Jun 2013, 21:04

Witam,
mam na imię Paulina (22 lata) śledzę Was mniej więcej od roku, jednak dołączyć postanowiłam dopiero teraz. Jedyne uczucia jakie łączyły mnie z burzą to paniczny strach jednak jak ktoś mądrze powiedział - trzeba dobrze poznać swojego "wroga" aby móc z nim walczyć. Takim oto sposobem trafiłam do Was, śledząc ostrzeżenia, zdjęcia i komentarze, a z czasem paniczny strach przerodził się w fascynację imponującą siłą przyrody i wszelkich zjawisk.

PS: Fajnie, że jesteście.

Krzysztof_Ostrowski
SkyPredict
SkyPredict
GG: 8744878

Postby Krzysztof_Ostrowski » Thursday, 13 Jun 2013, 20:49

Niejeden z nas (łowców) miał burzowo-bojaźliwą przeszłość. Witam na forum nową użytkowniczkę ;)
Pozdrawia Krzysiek ;)

Image
gg: 8744878
e-mail: krzysio.ostrowski@gmail.com

lowcaburz13
Pseudonim: lowcaburz13
GG: 28693205

Postby lowcaburz13 » Sunday, 16 Jun 2013, 13:14

Witam wszystkich forumowiczów :) Nazywam się Piotrek, mam 18 lat, uczę się w technikum na profilu informatyk. Mam wiele zainteresowań a wśród nich jest meteorologia :) W sumie to burze fascynowały mnie już w wieku 8 albo 9 lat :) Aktualnie pragnę zgłębiać swoją wiedzę w dziedzinie meteorologi i mam nadzieje że to forum mi w tym pomoże :) Pozdrawiam wszystkich łowców ;)

Marcin_Chrzan
Sympatyk
Sympatyk
GG: 10813186

Postby Marcin_Chrzan » Sunday, 16 Jun 2013, 14:38

Witam wszystkich nowych użytkowników forum a przede wszystkim kolegę z moich okolic :) Zapraszam do aktywnego udziału na forum :)
Pozdrawiam : Marcin
Tel. 796 044 890
GG: 10813186
e-mail: marcinmch1989@gmail.com
Pogoda jak życie, nigdy nie jest stabilna

Return to “O nas”