Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach :)

Jest to odpowiednie miejsce do rozpoczęcia aktywności na forum poprzez przedstawienie się innym użytkownikom :)
anika
Pseudonim: anika
GG: 44968480

Re: Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach

Postby anika » Thursday, 20 Jun 2013, 21:06

Cześć wszystkim! Nazywam się Anita, mam 26 lat i mieszkam w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego. Uwielbiam dobry film, czytanie wszelkiego rodzaju książek i mój może nie najnowocześniejszy aparat :D. Interesuję się starożytnymi cywilizacjami, przyrodą (botanika, entomologia, zoologia, etc) i fotografią. Śledzę tą stronę od zeszłego roku, jednak zarejestrowałam się tutaj dopiero teraz. Burza jako zjawisko meteorologiczne budzi we mnie straszny respekt i podziw, stąd moje bezpośrednie zainteresowanie. Po raz pierwszy w życiu spotkałam się z czymś co mnie fascynuje, a jednak się tego boję.
Z pozdrowieniami dla administracji stronki oraz forum, a także wszelkich zacnych użytkowników :).

wachcin

Postby wachcin » Friday, 21 Jun 2013, 19:51

Witam wszystkich!
Mieszkam w niewielkiej miejscowości niedaleko Ełku. Śledzę to forum od ubiegłego lata, a właściwie od momentu kiedy to o mało nie wjechałam w sam środek nawałnicy przechodzącej przez nasz rejon. Wtedy to przeszukałam internet w poszukiwaniu ostrzeżeń przed takimi właśnie zjawiskami i trafiłam tu. Bardzo lubię obserwować burze.
Dziś postanowiłam w końcu się zarejestrować. Może się na coś przydam :).

Mazur18
GG: 4004854

Postby Mazur18 » Saturday, 22 Jun 2013, 08:40

Witam. Na imię mam Michał, lat 19, pochodzący z Żelechowa ;) Burzami interesuję się od dawna, na forum zaglądam często, jest to moje hobby, lubię popatrzeć na radary, obserwować rozwój komórek burzowych. Jestem kompletnym laikiem, ale liczę, że moja wiedza na temat burz nieco się pogłębi. Na co dzień interesuję się muzyką oraz transportem co wybrałem na kierunek moich studiów. W miarę możliwości będę starał się zdawać relacje z mojego rejonu :) To tyle.

Łukasz Moskwa
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Storm
GG: 41701033

Postby Łukasz Moskwa » Monday, 24 Jun 2013, 21:11

Witam wszystkich nowych użytkowników. Mam nadzieję,że czas spędzony z innymi ciekawymi i bardziej doświadczonymi ludźmi na forum wpłynie na Was pozytywnie pogłębiając bardziej wiedzę na temat zjawisk burzowych. ;) Zapraszam do jak najczęstszego udzielania się forum.
Pozdrawiam.

Sezon burzowy 2015
Burze-6
Arcus-2
Funnel Cloud-

Sezon Burzowy 2014
Burze- 23
Arcus- 6
Funnel Cloud- 0

------------------------------------------

Image

Mroczny Nelu
GG: 0

Postby Mroczny Nelu » Monday, 24 Jun 2013, 23:56

No to chciałbym się przywitać ze wszystkimi - jako odwieczny wielbiciel burz i innych zjawisk pogodowych stwierdziłem, że grzechem byłoby nie zarejestrowanie się na tym portalu ;)

Radary zacząłem obserwować od niedawna (rok temu mniej więcej) i od tamtej pory stałem się małym centrum informacyjnym w rodzinie, jeśli chodzi o burze ;). Szkoda tylko, że mieszkam w dolinie o od 3 stron jestem otoczony pagórkami - bardzo rzadko udaje mi się zaobserwować tworzące się burze, zazwyczaj już dorosłe atakują .

Jerzy Bohusz
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Aquarius

Postby Jerzy Bohusz » Tuesday, 25 Jun 2013, 00:03

Witam wszystkich Łowców Burz, oraz pasjonatów meteorologii. Od razu przyznaję się, że z racji wykonywanego zawodu (40 lat za sterami szybowców i samolotów, w tym 33 lata u naszego narodowego przewoźnika - 20 lat na B 737) jestem bardziej "użytkownikiem" burz niż łowcą ;) . Te lata nauczyły mnie, że burza to jest coś, od czego trzeba trzymać się z daleka, a pod żadnym pozorem nie należy w nią wlatywać, jeśli nie chcemy sobie narobić bardzo poważnych kłopotów. Jednak "od zawsze" jak tylko mam możliwość, to obserwuję te wspaniałe (choć groźne) zjawiska pogodowe. Obserwacja pogody to podstawa w awiacji (między innymi zaliczona obserwacja tornado + kilkanaście uderzeń pioruna w samolot :) ) Poza tym: astronomia, podcasting, fotografia i parę innych :) .

Lokalizacja (zmienna): Gdynia, Brwinów, Myślin (Mazowieckie).

Grzegorz_Zawiślak
SkyPredict
SkyPredict

Postby Grzegorz_Zawiślak » Tuesday, 25 Jun 2013, 07:14

Witam serdecznie nowo zarejestrowanych użytkowników :) Mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu naszego forum ;)
Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

Image
Image

FanPage: http://www.facebook.com/pages/Grzegorz-Zawi%C5%9Blak-Polish-Storm-Chaser/198029370337933?ref=hl
E-mail: grzegorz.zawislak@wp.pl
YouTube: http://www.youtube.com/user/GrzesPLB?feature=mhee

Seweryn Stodolak
Zbanowany
Zbanowany
Pseudonim: SEwek22o

Postby Seweryn Stodolak » Friday, 28 Jun 2013, 00:27

Cześć. Od zawsze interesowała mnie przyroda a także zjawiska w niej zachodzące. Jednak o ile lubiłem pogodę, burz bardzo się bałem. Wiele lat obserwacji sprawiło,że mogłem przewidywać pogodę a z czasem burze zaczęły mnie interesować. Niestety nigdy nie miałem internetu a kiedy dołączyłem do forum w tamtym roku to rzadko mogłem odwiedzać stronę. Od wczoraj mam upragnioną rzecz i stały dostęp do waszej strony :D Poza burzami uwielbiam rower i robić zdjęcia, na razie zwykłym aparatem. Dzisiaj kończę naukę w gimnazjum i przede mną całe wakacje podczas których mam nadzieję łowić burze ;).

kam300
Pseudonim: Carmillo

Postby kam300 » Saturday, 6 Jul 2013, 16:00

Cześć.
Jestem Kam,zarejestrowałem się na forum dwa tygodnie temu,a może trochę wcześniej.Ostatnio mam nadmiar różnych prac ,dlatego jeszcze nic nie pisałem i nie przedstawiłem się.
Mieszkam w pięknym Wrocławiu,od dnia moich urodzin, rozpocząłem już kolejną dziesiątkę życia.Skoro tak musi być ,to niech już tak będzie.Od zawsze fascynowały mnie różne zjawiska pogodowe,szczególnie burze, i opady deszczu o różnym natężeniu.Lubię obserwować chmury,zwłaszcza te burzowe,chociaż nie zawsze z robi się z nich burza.Zrobi się ciemno,powieje wiatr,popada deszcz,i to nie zawsze,wszystko się gdzieś rozchodzi.Bardzo lubię obserwować burze,(kiedyś mnie to zgubi) to co dzieje się z chmurami, błyskawicami i samymi grzmotami.Adrenalina rośnie,zwłaszcza w czasie gdy gdzieś w pobliżu jest silne wyładowanie atmosferyczne,i odczuwa się bardzo silną wibrację powietrza.
To tyle w wielkim skrócie o mnie.

MyszkinRawicz
Pseudonim: Myszkin
GG: 4798699

Postby MyszkinRawicz » Wednesday, 10 Jul 2013, 17:16

WITAM WSZYSTZKICH !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chciałem powiedzieć że bardzo podoba mi się wasza inicjatywa z "łowcami" zawsze o tym marzyłem i inspirowała mnie burza i zmiany klimatyczne (jako dzieciak pamiętam niepowtarzalne odcinki z amerykańskiej grupy)

przy okazji poznania się zapraszam do obejrzenia kilku filmów z róznych ekstremalnych sytuacji
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yL0Fv1v6FQU[/youtube]

Trochę o sobie Dawid Myszkiewicz 26 lat student "wieczny",
Rawicz(tzn ostatni bastion na samym dole parę km za miastem mam już "dolny Śląsk"),
"20 tys ludzi mamy ogromne i słynne więzienie plus planty 2,5 km"woj.
Wielkopolskie mógł bym na pół z kimś prowadzić np z piły podzieliło by się wtedy na strony północ południe i łatwiej było by to ogarnąć bo jak widać zainteresowanie rośnie ludzie coraz więcej a o ludzi trzeba dbać
pozdrawiam z Rawicza i witam wszystkich łowców(udanych łowów!)
Słyszałem ze nikt jeszcze nie stworzył grupy czytałem też warunki i będę się starał poznać kogoś z okolicy w wlkp.
Często bywam on-line i prowadzenie czy informowanie dodatkowo nie było by dla mnie problemem tylko raczej szczęściem ponieważ jak mówiłem wcześniej od zawsze takie coś własnie mnie inspirowało.
Oczywiście najbardziej ciesze się na akcje w plenerze i mam nadzieje ze takich nie zabraknie.
Musze pochwalić wiele razy dzięki wam uniknąłem lub udało mi się dotrzeć zależy od sytuacji .
Przyznam że moja wiedza wymaga dość dużego szlifu jednak że doświadczenie rożne ekstremalne prace jak i miejsca które już udało mi się odwiedzić a to druga moja słaba strona czyli;
Podróże (najchetniej zwiedził bym cały śiwat dookoła jak w przysłowiowej bajce)

na koniec zamieszczam mapke kto jest z miast które śa w obrębie wielkopolski widoczne na tej mapce prosze o kontakt!!
youtube.com/user/MyszkinMovies

mateuszn8

Postby mateuszn8 » Wednesday, 24 Jul 2013, 11:36

Witam wszystkich, jestem Mateusz. Mam 17 lat, mieszkam w Trzciance w Wlkp.
Burzami interesuję się stosunkowo krótko, bo tylko ok. 2 lat.
Zainteresowanie to wzięło się z pewnej "wyprawy" na żaglówkach gdy to złapała nas ulewna burza i musieliśmy uciekać do najbliższego brzegu... wracałem potem do domu cały przemoczony.
Moje zainteresowania to "poszukiwanie skarbów", żeglarstwo, elektronika i w pewnym stopniu informatyka (chodzę to technikum inf.)
To tyle o mnie. Mam nadzieję, że przy Was moja wiedza meteorologiczna będzie stale wzrastać :) Pozdrawiam

rafalbernas
Pseudonim: Masaj
GG: 32214590
Location: Koczanów(Małopolskie)Gmina Proszowicka 40 km od krakowa

Postby rafalbernas » Monday, 29 Jul 2013, 17:21

Witam Wszystkich Łowców Burz Jestem Rafał Mam 14 lat mieszkam w Koczanowie (Małopolskie mam 40-50 km do Krakowa). Burze interesują mnie od paru lat gdy mając jakieś 10 lat walnął koło mnie piorun (około 200 m ode mnie) w pole, wypaliło w zbożu dziurę i od tej pory interesuję się burzami ;), zainteresowania moje to: piłka nożna, elektronika, komputery info. Mam nadzieje że dobrze bd mi na forum z wami.
Pozdrawiam.
Last edited by Paweł_Cholewa on Monday, 29 Jul 2013, 17:39, edited 1 time in total.
Reason: Błędy w zdaniach

shevcoo
Pseudonim: shevcoo

Postby shevcoo » Thursday, 8 Aug 2013, 17:47

Hell-o!

Marcin Szewczyk, muzyk i nauczyciel. Zainteresowania to głownie języki obce, starożytność, muzyka, ekstremalne zjawiska pogodowe i klimatologia. Śledziłem waszą stronę od lat, ale jakoś nigdy nie angażowałem się w udział na forum. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać z wami miłe relacje. Pozdrawiam. Shevcoo

kiara
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Kiara
GG: 2435493

Postby kiara » Friday, 9 Aug 2013, 13:30

Witam serdecznie wszystkich którzy zasilili szeregi forum PŁB. Zachęcam do aktywności na forum i pogłębiania wiedzy meteorologicznej.
'Dave Grohl is My God'

rybka
Pseudonim: rybka

Postby rybka » Friday, 9 Aug 2013, 13:56

Witam,
Jestem tu, ponieważ... panicznie boję się burz :D
Może jakoś uda mi się "oswoić" z takimi zjawiskami, dzięki temu, że więcej będę o nich wiedzieć?... Być może pomożecie mi w tym :)
"Ludzie będą gadać i wszystko rozgrzebywać. Człowiek nie pochodzi od małpy, tylko od kury"
Carlos Ruíz Zafón

Wojtek_Bartula
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Wojtek_B
GG: 3774920

Postby Wojtek_Bartula » Friday, 9 Aug 2013, 15:10

Też tak miałem kilka lat temu, ale odkąd zacząłem się bardziej interesować tematem burz, to przestałem się ich bać ;) . Chociaż jakiś strach/adrenalina jest zawsze, w końcu burze są nieprzewidywalne :)

Witamy na forum.

Convective Addiction ;D

rybka
Pseudonim: rybka

Postby rybka » Friday, 9 Aug 2013, 15:59

"Ludzie będą gadać i wszystko rozgrzebywać. Człowiek nie pochodzi od małpy, tylko od kury"
Carlos Ruíz Zafón

Krzysztof_Ostrowski
SkyPredict
SkyPredict
GG: 8744878

Postby Krzysztof_Ostrowski » Saturday, 10 Aug 2013, 13:21

Trudno się z tym nie zgodzić. Tylko słowo "prawie" bym usunął :D Witam na forum nowo przybyłych ;)
Pozdrawia Krzysiek ;)

Image
gg: 8744878
e-mail: krzysio.ostrowski@gmail.com

hemi112
Sympatyk
Sympatyk

Postby hemi112 » Saturday, 17 Aug 2013, 20:48

Tak czytam o tym, kto tu do nas zawitał i mam dwa spostrzeżenia:
Po pierwsze - wiele osób zjawia się tutaj, bo chce poznać coś, co przeraża, czego się boją. Ciekawa i pozytywna sprawa :).
Po drugie - normalnie Małopolska rządzi, a mój Dolny Śląsk/lubuskie to kuleje strasznie :(.

Paweł_Cholewa
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Pablo
GG: 8739674

Postby Paweł_Cholewa » Sunday, 18 Aug 2013, 21:24

Pozdrawiam - StormHunter
Image
E-mail: pawciokrk89@gmail.com

1993Konrado
GG: 12098403

Postby 1993Konrado » Monday, 19 Aug 2013, 10:57

Witam wszystkich. Jestem Konrad i mam 20 lat. Burzami interesuję się od jakichś dwóch lat, nie śledzę może na bieżąco warunków pogodowych, ale jak tylko zaczyna się mocno chmurzyć, patrzę na radary i siadam w oknie z aparatem. Robienie zdjęć wyładowaniom jest moim ulubionym zajęciem. Aaa i bym zapomniał.. mieszkam w małym miasteczku niedaleko Białegostoku, gdzie się uczę.

Kubalessini

Postby Kubalessini » Tuesday, 17 Sep 2013, 14:24

Witam. Mam na imię Jakub i na forum jestem już jakiś czas. Najwyższy czas powiedzieć coś o sobie.
Mam 21 lat, studiuję na PŁ, interesuję się motoryzacją, technologiami, przyrodą ogólnie wszelaką wiedzą. Meteorologia interesowała mnie już od dawna, przede wszystkim iż jestem żywo zainteresowany nauką o przyrodzie. Dodatkowo jestem związany z rolnictwem oraz jestem strażakiem ochotnikiem co dodatkowo motywuje moje zainteresowanie tą tematyką ( praca na roli związana jest bardzo z pogodą i jej zmiennością, a wiedza tu zdobyta oraz wasza działalność umożliwia mi ostrzeganie okolicznej ludności na stronie i fanpagu jednostki OSP). Dziękuję wam za prognozy oraz ostrzeżenia, które często przeglądam - bardzo pomagają w codziennym życiu. Pozdrawiam wszystkich użytkowników :D

Artur_Surowiecki
SkyPredict
SkyPredict

Postby Artur_Surowiecki » Tuesday, 17 Sep 2013, 14:53

Witam wszystkich tu "nowych" - i tych bardziej, i tych mniej. Mam nadzieję, że z entuzjazmem zaangażujecie się w rozwój tego forum no i być może także naszego Stowarzyszenia. Zapraszam więc do aktywnego uczestniczenia w życiu naszego forum ;).
Nawałnice, tornada w Polsce dalej zaskakują.
Pozdrawiam, Artur

Łukasz Meteo

Postby Łukasz Meteo » Thursday, 26 Sep 2013, 16:11

Witam. Nazywam się Łukasz, jestem z Łukowa. Mam dość szeroki krąg zainteresowań, oprócz różnych dziedzin nauki (najbardziej geografii) należy do nich sport oraz wiele innych. Moimi głównym hobby jest jazda na rowerze i fotografia - w szczególności ciekawych zjawisk pogodowych :D. Burze i meteorologia interesują mnie od dawna. Samo forum również znam od kilku lat.
Pozdrawiam, Łukasz

Łukasz Moskwa
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Storm
GG: 41701033

Postby Łukasz Moskwa » Saturday, 5 Oct 2013, 12:48

Witam wszystkich nowych użytkowników forum. Mam nadzieję, że czas spędzony na forum będzie przez Was wykorzystany do pogłębienia swej wiedzy na temat różnych groźnych zjawisk atmosferycznych oraz dzielenia się z innymi o sytuacji pogodowej w Waszym rejonie. Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum.

Pozdrawiam Łukasz.;)

Sezon burzowy 2015
Burze-6
Arcus-2
Funnel Cloud-

Sezon Burzowy 2014
Burze- 23
Arcus- 6
Funnel Cloud- 0

------------------------------------------

Image

pardys
Pseudonim: Pardyś
GG: 4941935

Postby pardys » Monday, 7 Oct 2013, 12:55

Witam. Mam na imię Mateusz, mam 19 lat, pochodzę i mieszkam na Śląsku, w okolicach Tychów. Moimi zainteresowaniami są burze, ogólnie meteorologia oraz sport, szczególnie piłka nożna :). Uczę się w Technikum i jak dobrze pójdzie, to za jakieś pół roku będę górnikiem. Na forum jestem zarejestrowany od dawna, ale dopiero teraz zaczynam się udzielać :).

Mateusz Pardygał
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Pardyś

Postby Mateusz Pardygał » Saturday, 19 Oct 2013, 20:43

Witam. To ten sam ja, pardyś, musiałem założyć nowe konto, ponieważ straciłem swój adres e-mail i nie mogłem odzyskać hasła. Tak więc od teraz będę pod nazwą Mateusz Pardygał.
Pozdrawiam, Mateusz Pardygał

E mail: pardysiek@gmail.com
Nr tel: 531579023
facebook: https://www.facebook.com/pardysiek

Sezon burzowy 2014:
https://plus.google.com/u/0/photos/1068 ... 6828341281

Piotr_Żurowski
Rzecznik Prasowy / Moderator
Pseudonim: piotr_z21

Postby Piotr_Żurowski » Saturday, 19 Oct 2013, 20:50

Witam kolegę Mateusza ;) oraz wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników na forum. Zapraszam do częstego odwiedzania forum oraz zapraszam do działu wiedza meteorologiczna.
Rzecznik Prasowy Stowarzyszenia Skywarn Polska / Polscy Łowcy Burz
Pozdrawiam, Piotr Żurowski

Tel:+48 698 284 782
e-mail: rzecznik.lowcyburz@gmail.com
https://www.facebook.com/piotr.zurowski
Image

Lucyna767
Pseudonim: Lucyna767
GG: 18335767

Postby Lucyna767 » Saturday, 26 Oct 2013, 08:16

Cześć, jestem na forum już od roku więc pora się przedstawić :). Mam na imię Lucyna i mam 28 lat, mieszkam w Suchedniowie w woj.świętokrzyskim. Pogodą i wszelkimi zjawiskami meteorologicznymi interesuję się od dawna, jednak dopiero dzięki tej stronie na prawdę dużo się nauczyłam i zrozumiałam to, co kiedyś było dla mnie zagadką :). Pozdrawiam.
Last edited by Paweł_Cholewa on Saturday, 26 Oct 2013, 11:33, edited 1 time in total.
Reason: Polskie znaki, "naprawdę", spacja po interpunkcji :)

Paweł_Cholewa
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: Pablo
GG: 8739674

Postby Paweł_Cholewa » Saturday, 26 Oct 2013, 11:36

Siemasz Lucyno :), witam również pozostałych nowych użytkowników, oraz tych co zaglądają do Nas od dłuższego czasu, a nie mają przykładowo czasu bądź chęci by się tu przedstawić. Na forum jak i naszej stronie głównej znajdziecie bardzo dużo przydatnych rzeczy meteo - głównie w tematyce burzowej, ale nie tylko ;).

Pozdro!
Pozdrawiam - StormHunter
Image
E-mail: pawciokrk89@gmail.com

Marcin Głodek
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Martin/Marcin_Głodek

Postby Marcin Głodek » Wednesday, 30 Oct 2013, 14:53

Mam 18 lat, burze mnie interesują od około trzech lat :mrgreen:

EDIT: Zapomniałem napisać, że lubię rysować różne rzeczy.
Kiedy zaczynacie następny sezon 8-)
Do burz trzeba mieć respekt

E-mail: marcinglodek44@gmail.com
Facebook:
Image

Sezon burzowy 2014: 18. (8 NM)

Sezon burzowy 2015
Ilość burz: 8/ słabe: 5/ średnie: 2/ silne: 1/ ekstremalne:

Buka

Postby Buka » Friday, 8 Nov 2013, 19:40

Witam serdecznie :) Mam na imię Basia. Na co dzień zajmuję się fotografią. Burza to zjawisko atmosferyczne, które od lat mnie fascynuje...
"heretycka żerdź"
"niebiosom wydarł piorun, a berło tyranom"
Benjamin Franklin - " wynalazł i bezcenną instalację odgromową "

Grzegorz_Zawiślak
SkyPredict
SkyPredict

Postby Grzegorz_Zawiślak » Saturday, 9 Nov 2013, 12:21

Witam wszystkie nowe osoby i gorąco zachęcam do aktywnego udziału w życiu naszego forum ;)

P.S.: Pamiętajcie tylko o wypełnianiu pola "lokalizacja", żebyśmy wiedzieli, skąd przeprowadzane są Wasze, jakże cenne dla nas, zwłaszcza w czasie dynamicznej pogody, relacje pogodowe ;)
Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

Image
Image

FanPage: http://www.facebook.com/pages/Grzegorz-Zawi%C5%9Blak-Polish-Storm-Chaser/198029370337933?ref=hl
E-mail: grzegorz.zawislak@wp.pl
YouTube: http://www.youtube.com/user/GrzesPLB?feature=mhee

Hermanik

Postby Hermanik » Tuesday, 26 Nov 2013, 22:10

Witam wszystkich, z tej strony Marcin z Torunia lat 22, interesuje się ogólnie astronomia, meteorologia itp.

Rafał Dzik
Członek stowarzyszenia
Członek stowarzyszenia
Pseudonim: rafal
GG: 6458545

Postby Rafał Dzik » Tuesday, 26 Nov 2013, 23:17

Pozdrawiam, Rafał!
GG: 6458545
E-mail: dzikens@onet.eu

Kamil Skrobek
Pseudonim: Nikt

Postby Kamil Skrobek » Wednesday, 25 Dec 2013, 23:14

Elo ;) Zarejestrowałem się kilka miesięcy temu ale teraz postanowiłem się udzielać na forum :D. Na Imię mi Kamil, lat 21.
Sprawa jest prosta jak słońce. Moją główną pasją jest szeroko pojęta meteorologia, a zwłaszcza burze i towarzyszące im zjawiska atmosferyczne (w sumie nic nowego tutaj). Najbardziej moją uwagę przykuły Tornada, i nie ukrywam, że zobaczenie tego zjawiska z bliska jest moim małym marzeniem :twisted: Ogólnie im niebezpieczniej tym dla mnie ciekawiej. Poza moją główną pasją interesuje się także muzyką (mroczne klimaty), pisaniem wierszy, rysowaniem, tatuażami, graniem na gitarze, amatorskim fotografowaniem (burze itd.). Ogólnie to dużo rzeczy lubię, ale nie będę już zanudzał ;). A, no i pracuje. Mam nadzieje, że będąc tutaj pogłębię swoją wiedzę i zdobędę nowe doświadczenia. Jak są jakieś błędy lub coś tam innego, to modelatorzy niech edytują tego posta :D. Jeszcze raz Witam wszystkich maniaków wszelkich zjawisk pogodowych.
Never Too Late

lolek2
Pseudonim: lolek2
GG: 8888888

Postby lolek2 » Tuesday, 14 Jan 2014, 10:16

Mam na imię Łukasz, studiuję meteorologie na I roku.

Piotr_Żurowski
Pseudonim: piotr_z21

Postby Piotr_Żurowski » Tuesday, 14 Jan 2014, 11:18

Witam wszystkich nowych użytkowników i zapraszam do pogłębiania swojej wiedzy na temat zjawisk burzowych a także zachęcam do udzielania się na niniejszym forum. Kolego Łukasz ( lolek2 ) proszę o uzupełnienie lokalizacji na forum aby w czasie pisania postów w relacjach na żywo było wiadomo o jakim dokładnie regionie piszesz i to samo tyczy się do wszystkich użytkowników którzy do tej pory nie uzupełnili w panelu użytkownika lokalizacji ( miejsca zamieszkania ). Pozdrawiam. ;)
Rzecznik Prasowy Stowarzyszenia Skywarn Polska / Polscy Łowcy Burz
Pozdrawiam, Piotr Żurowski

Tel:+48 698 284 782
e-mail: rzecznik.lowcyburz@gmail.com
https://www.facebook.com/piotr.zurowski
Image

Adrian S

Postby Adrian S » Monday, 20 Jan 2014, 10:16

Witam. Mam na imię Adrian, mieszkam w woj. mazowieckim, dokładnie w Radomiu, a w okresie letnim Kruszyna. Praktycznie od zawsze interesowały mnie nietypowe zjawiska pogodowe, w miarę możliwości śledzę pojawiające się fronty burzowe jak i same burze. Profesjonalnie zajmuję się fotografią i lotnictwem.

Łukasz Szturomski
Sympatyk
Sympatyk
Pseudonim: Łukasz_Szturomski

Postby Łukasz Szturomski » Wednesday, 22 Jan 2014, 17:01

Witam serdecznie :D Przepraszam, że przedstawiam się tak późno ale dopiero teraz zauważyłem ten wątek :lol: . A więc do rzeczy, mam na imię Łukasz, mam 14 lat, w marcu 15 :D Chodzę do 2 gim a więc jeszcze mały leszcz ze mnie ale co nieco się znam na meteo :D.Pochodzę z woj. Wielkopolskiego. Interesuje się głównie meteorologią, burzami, fotografią, sportem, informatyką, matematyką i prawem a więc troszkę tego jest :) . Burzami interesuję się poważniej od dwóch lat, ale zawsze jak kiedyś była burza to zawsze do okna i tylko wypatrywać ale jak jakaś potężna burza była to wiadomo, że bez kołdry w łóżku się nie obeszło xD :D. Obecnie fotografuje przyrodę głównie. W tym roku będę próbować każdą burze dokumentować, i opisywać ją na tym forum :) Chyba to wystarczy więc jeszcze raz witam serdecznie :D / Pozdrawiam, Łukasz

Return to “O nas”