WITAM WSZYSTZKICH !!!
Chciałem powiedzieć że bardzo podoba mi się wasza inicjatywa z "łowcami" zawsze o tym marzyłem i inspirowała mnie burza i zmiany klimatyczne (jako dzieciak pamiętam niepowtarzalne odcinki z amerykańskiej grupy)
przy okazji poznania się zapraszam do obejrzenia kilku filmów z róznych ekstremalnych sytuacji
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yL0Fv1v6FQU[/youtube]
Trochę o sobie Dawid Myszkiewicz 26 lat student "wieczny",
Rawicz(tzn ostatni bastion na samym dole parę km za miastem mam już "dolny Śląsk"),
"20 tys ludzi mamy ogromne i słynne więzienie plus planty 2,5 km"woj.
Wielkopolskie mógł bym na pół z kimś prowadzić np z piły podzieliło by się wtedy na strony północ południe i łatwiej było by to ogarnąć bo jak widać zainteresowanie rośnie ludzie coraz więcej a o ludzi trzeba dbać
pozdrawiam z Rawicza i witam wszystkich łowców(udanych łowów!)
Słyszałem ze nikt jeszcze nie stworzył grupy czytałem też warunki i będę się starał poznać kogoś z okolicy w wlkp.
Często bywam on-line i prowadzenie czy informowanie dodatkowo nie było by dla mnie problemem tylko raczej szczęściem ponieważ jak mówiłem wcześniej od zawsze takie coś własnie mnie inspirowało.
Oczywiście najbardziej ciesze się na akcje w plenerze i mam nadzieje ze takich nie zabraknie.
Musze pochwalić wiele razy dzięki wam uniknąłem lub udało mi się dotrzeć zależy od sytuacji .
Przyznam że moja wiedza wymaga dość dużego szlifu jednak że doświadczenie rożne ekstremalne prace jak i miejsca które już udało mi się odwiedzić a to druga moja słaba strona czyli;
Podróże (najchetniej zwiedził bym cały śiwat dookoła jak w przysłowiowej bajce)
na koniec zamieszczam mapke kto jest z miast które śa w obrębie wielkopolski widoczne na tej mapce prosze o kontakt!!